ézsé építész iroda


 

AKTUÁLIS

 

Az építési folyamat szereplői 

és azok felelőssége

 

 

cikkeink az építészfórumon: 

 Balaton-felvidéki hagyományőrzés 

 

Vidéki tornácos házak

modern megfelelője 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Tervezési konzultáció

Kiknek ajánljuk?

1. Van már más terveződ

A konzultáció nagyszerű lehetőség azoknak, akiknek már van építész és/vagy gépész tervezőjük, de emellett tervezési tanácsadásra van szükségük, át szeretnék nézetni egy másik szakemberrel is az eddig kialakult elképzeléseket, terveket. Az általunk adott javaslatok általában az épület energiahatékonyságára irányulnak, illetve arra, hogy a tervek hogyan válhatnak majd valósággá, vagyis, hogy ésszerű költségkeretből hogyan lesznek megvalósíthatóak.

2. Később építkezel csak, de már most tudatosan készülsz rá

A konzultáció azoknak is hasznos, akik később szeretnének csak építkezni, de már most vannak olyan kérdéseik, amikre a gépészetben és kivitelezésben is jártas építész tervező fogja tudni a választ.

A témát Te választod ki

A témát Te alakíthatod úgy, hogy minden kérdésedre választ kapjál, vagy egyszerűen csak okosodjál.

Ezekben a témakörökben számíthatsz a szaktudásunkra:

- falazatok

- hőszigetelés

- nyílászárók

- gépészeti rendszerek, épületenergetika

- helyiségelrendezés, épület funkciók

- költséghatékony anyaghasználat

- építési jogszabályok

Mennyibe kerül?

Az irodánkban tartandó kétórás konzultáció díja 25 000 Ft. Külön megbeszélés alapján természetesen lehet ennél hosszabb és rövidebb is, illetve ki tudunk menni más helyszínre is, például ha egy telek felméréséről van szó, vagy egy eladó épület véleményezéséről.

Visszafizetési garancia

A konzultációért kizárólag azért kérünk pénzt, hogy ne jöjjünk ki veszteségesen az olyan helyzetekből, amikor valaki segítséget kap tőlünk, de a helyzetből adódóan (már van terevzője, később építkezik, vagy az ország másik felén) mégsem tudunk neki a közeljövőben dolgozni. Nem szeretnénk ezen nyerészkedni és aki a konzultáció végén elégedetlen a hallottakkal, vagyis a teljesítményünkkel, annak nem kell kifizetnie a nettó 25000 Ft-os díjat.

Hol és mikor lehet konzultálni?

A konzultációt alapesetben a XI. kerületi irodánkban tartjuk (térkép) és egy előre egyeztetett időpontban. Mi alapvetően 9 és 17 óra között dolgozunk, de meg tudunk oldani más időpontban lévő találkozót is.

Nincs más hátra, ha szeretnél jelentkezni a konzultációra, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk!

vissza a tervezési oldalra


:: weblapkészítés ::

 Copyright © é z s é 2016 Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

é z s é +36 1 275 41 23 1112 Budapest Budaörsi út 165. 3. emelet 3.