ézsé építész iroda


AKTUÁLIS

 

Az építési folyamat szereplői 

és azok felelőssége

 

 

cikkeink az építészfórumon: 

 Balaton-felvidéki hagyományőrzés 

 

Vidéki tornácos házak

modern megfelelője 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiesner György a könnyűszerkezetes épületek szakértője

Wiesner György

építészmérnök

A gipszkartonos falak szakértője

A magántervezések és a BME-n való tanítás mellett a Knauf műszaki vezetőjeként és az ÉVOSZ Könnyűszerkezetépítő Tagozat műszaki alelnökeként dolgoztam az utóbbi 20 évben. Remélem szakmai tudásommal segíthetek az érdeklődőknek!

Ha bármilyen kérdésed van a gipszkartonozással, szárazépítéssel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal! Az alább látható "Kérdezek" dobozban teheted fel kérdésedet és megpróbálok pár napon belül válaszolni!

Kérdezek:Kérdések és válaszok:

 • Kató- Földvári Lilla - 2017. máj. 05 21:17:46
  Kedves Wiesner Úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy lakásomban egy kis szobát szeretnék leválasztani a zajos szomszéd miatt, Ön szerint melyik a jobb hangszigetelő az ytong vagy a gipszkarton?
 • Zsolt - 2016. jan. 23 19:22:39
  You Tube-on lehet latni videokat arrol, hogy Shipping Container hazakat epitenek emberek, leginkabb kulfoldon, de talan egy - ketto epult mar Magyarorszagon is. Az azonal latszik, hogy ez affele ``szegeny ember vizzel foz`` koltseghatekony megoldas, ennek ellenere lehet latni olyat is, ami vallalhatonak tunik. Onne mi a velemyne ezekrol a hazakrol?
 • Tőke Tünde - 2015. nov. 03 10:03:54
  Kedves Veronika! Én válaszolok György helyett: Igen, kellő szakértelemmel, semmi akadálya.
 • Németh Veronika - 2015. nov. 03 10:03:20
  Kedves Wiesner Úr! Az lenne a kérdésem, hogy meglévő tégla épülethez szeretnénk könnyűszerkezettel nappalit nagyobbítani, átalakítani. Ön szerint ez lehetséges-e, lehet-e valamilyen probléma abból, hogy két különböző anyagot társítunk? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Németh Veronika
 • Tőke Tünde - 2015. nov. 03 10:02:47
  Kedves Csaba! Én válaszolok György helyett: Pontos statikai méretek ( keresztmetszet, alátámasztás) ismerete nélkül felelőtlenség bármit nyilatkozni. Viszont az épülete még garanciális, szíveskedjen a kivitelezőjével felvenni a kapcsolatot. A leírt jelenség valóban nem tekinthető megfelelőnek.
 • jenei csaba - 2015. nov. 03 10:02:06
  Üdvözlöm György Könnyűszerkezetes kétszintes házunkba 1 hónapja költöztünk be. A felső szint szobáinak a járófelülete 3 rétegbe van rakva osb-vel,az össz vastagsága kb4cm.Azt tapasztalom,hogy a járófelület hullámzik,a bútorok mozognak ahogy járunk rajta.1 méteren,2cm eltérés vizszintezve mérve.A véleményét szeretném kérni,hogy lehet-e valamit csinálni vele!?Válaszát előre is köszönöm Üdv; Csaba


:: weblapkészítés ::

 Copyright © é z s é 2016 Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

é z s é +36 1 275 41 23 1112 Budapest Budaörsi út 165. 3. emelet 3.