ézsé építész iroda


AKTUÁLIS

 

Az építési folyamat szereplői 

és azok felelőssége

 

 

cikkeink az építészfórumon: 

 Balaton-felvidéki hagyományőrzés 

 

Vidéki tornácos házak

modern megfelelője 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liebmann Gábor a villamos rendszerek szakértője

Liebmann Gábor

villamosmérnök - villamos tervező - beép. el. tűzjelző tervező

A vagyonvédelmi rendszerek szakértője

Számos projekt tervezését végeztem a kis lakásriasztóktól egészen a komplex vagyonvédelmi rendszerekig. E munkák kivitelezésében is részt vettem, ahol rengeteg szakmai tapasztalatot sikerült szereznem a Trióda Biztonságtechnika Zrt.-nél.

Ha bármilyen kérdésed van a tűzjelző-, beléptető-, videó megfigyelő-, vagyonvédelmi rendszerekkel, strukturált hálózatokkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal! Az alább látható "Kérdezek" dobozban teheted fel kérdésedet és megpróbálok pár napon belül válaszolni!

Kérdezek:Kérdések és válaszok:

  • Kovácsné Vajda Anikó - 2016. júl. 02 16:51:51
    Kedves Villamosmérnök, kérem segítsenek villamos terv készítésben, mert már csak ez a terv hiányzik az építkezés bejelentéshez. Kecskeméten építkezünk.Köszönöm, gyors válaszát.
  • Bogdán Joci - 2015. okt. 07 16:12:49
    Kedves Csabáné! Én válaszolok Gábor helyett, mert ő más részlegen dolgozik. Javasolnám, hogy ne elektromos kazánban gondolkozzon, mivel ennek üzemeltetése igen költséges: 80 nm-nél kb. 15 kW-os kellene, napi (8 óra fűtés) 15*8 kWh fogyasztás 4800 FT naponta! Helyette szénszálas elektromos padlófűtés (0,3 mm vastag lap) lenne a javaslatom a hidegburkolatok alá, ha nem megoldható, akkor infrapanelt javasolok 200-300 W / szoba, 1 db költsége 34.000 Ft + ÁFA + üzemeltetés 3 kWh / db / nap, tehát havi kb. 3600 Ft / szoba. Üdvözlettel
  • Fogarasi Csabáné - 2015. szep. 08 07:53:36
    Tisztelt Gábor! Elektromos kazánt szeretnék édesanyám házába beköttetni, a vegyes tüzelésű helyett. Gáz nincs bevezetve az udvarba, és költséges lenne nagyon. Ahogy olvasgattam, még a villanykazán lenne a legjobb. Három fázist írnak, az az ipari áram? kb 80 nm-es a ház, (3 szoba, nappali wc, fürdő konyha) vert és téglafal vegyesen. a tégla rész szigetelt, hőszigetelt ablakok vannak. Ön szerint hány kW-os kazán lenne megfelelő? Havonta kb. mennyi költség lehet a fűtés ezzel a módszerrel? Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Fogarasiné


:: weblapkészítés ::

 Copyright © é z s é 2016 Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

é z s é +36 1 275 41 23 1112 Budapest Budaörsi út 165. 3. emelet 3.