ézsé építész iroda


AKTUÁLIS

 

a Szép Házak magazin
2018/2. számában

 

cikkeink az építészfórumon: 

 Balaton-felvidéki hagyományőrzés 

 

Vidéki tornácos házak

modern megfelelője 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Mérföldkövek az é z s é kft életében

2004

Tóth Zsolt édesapja cégéből kivállva beindítja a saját vállalkozását. Kezdetben főleg kisebb szerkezetépítési munkákat vállal ötöd magával.

2005

Az első megrendelés egy komplett ház (balatonszárszói nyaraló) építészeti tervezésére és generálkivitelezésére.

2006

Beindul egy folyamat, amiben az elégedett tulajdonosok ismerőseiknek is az é z s é-t ajánlják.

2007

A legtöbb megrendelő olyan engedélyezési tervvel fordult hozzánk, amiből lehetetlenség volt házat építeni, ezért specializálódtunk a kiviteli tervek készítésére.

2008

Párhuzamosan több építkezést is elvállaltunk már, ezért még egy építésvezetővel bővült a csapat, az ügyvezetőnek pedig valamivel több energiája maradt a cég vezetésére.

2009

Rendszeresen frissülő, interaktív honlap fejlesztésébe kezdünk. A tervezési és kivitelezési tapasztalataink mellett a továbbképzéseken újonnan tanult ismereteinkről is beszámolunk. Kiállítások és konferenciák alkalmával szakmai berkekben is hallatunk magunkról.

2010

Építész tervezői részlegünk megerősödik, folyamatos megbízásaink vannak komplett tervezési munkákra. Új szolgáltatásként bevezetjük az épületek energetikai tanúsítását és optimalizációját. Szemináriumot szervezünk építkezés előtt álló laikus érdeklődőknek. Az é z s é csapata 7 év alatt meghétszereződik...

2011

Részt veszünk a pécsi Pollack Expo szakmai kiállításon, aminek révén sok új érdeklődővel (köztük építész hallgatókkal) ismertetjük meg a cégünket. Újabb sikeres szemináriumot szervezünk. A csapat bővülésével kicsivé válik a régi iroda, ezért a XI. kerületbe, új helyre költözik az építész iroda.

2012

Elkezdünk terjeszkedni Ausztriában, felépítjük első házunkat Bécs mellett, egy másikat pedig megterveztünk Zwendorf-ban. Újra szemináriumot szervezünk, ebben az évben is nagy sikerrel.

2013

Felépül a Zwendorf-i házunk, amit mi kivitelezünk. Egyre több energiatakatékos családi házat tervezünk és kivitelezünk Budapesten és környékén. Több osztrák tervezési és kivitelezési megbízásunk is folyamatban van.

 

 

 

2014

Folyamatosan tervezünk és kivitelezünk Magyarországon és Ausztriában egyaránt, több, mint 400 ajánlatkérés érkezett be hozzánk a 2014-es évben tervezésre, kivitelezésre, tanácsadásra, műszaki ellenőrzésre és hővisszanyerős szellőztetésre. Megjelenik a Passzívház adatbázisban az első é z s é iroda által tervezett passzívház.

 

 

 

2015

Egy bécsi többlakásos társasház Kivitelei terveit készítjük és felépül az első általunk tervezett 13 millió ház. Kirándulunk a Kék Lagunába, megnézzük a Készházgyártók portékáit.

vissza a rólunk menüpontba

 

 


:: weblapkészítés ::

 Copyright © é z s é 2016 Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

é z s é +36 1 275 41 23 1112 Budapest Budaörsi út 165. 3. emelet 3.