ézsé építész iroda


AKTUÁLIS

 

Üvegkorlátok

Típusok, üvegfajták, rögzítések

 

 

 

 

 

 
 

 

 • Üvegkorlátok

  Típusok, üvegfajták, rögzítések

  Az üvegkorlátok napjainkban egyre több helyen megtalálhatóak, népszerű megoldások erkélyek, teraszok, lapostetők, verandák lekerítésére. Belső terekben, lakóházakban, irodaépületekben lépcsőkorlátként is funkcionálnak. Letisztult, elegáns megoldás. 

  A(z) Üvegkorlátok c. cikk itt folytatódik
  2017-02-24
 • Gerendaház Ausztriában: álom és síelés!

  Akiket elvarázsolt a látvány, megálmodták; mi megterveztük!

   Olykor a panoráma olyan magával ragadó, hogy az ember úgy érzi, bármeddig tudná nézni. Megrendelőink hozzánk fordultak segítségért, a kivitelezőkkel csapatmunkában megvalósítottuk az álmukat. Aki nem hiszi, járjon utána: szeretettel fogadja vendégeit az ausztriai HAUS EDELGRÜN, Tauplitzon!

  A(z) Gerendaház Ausztriában: álom és síelés! c. cikk itt folytatódik
  2017-01-06
 • Egy kézben

  Elkészült a monoszlói házunk, melyet az első tollvonástól az átadásig az ézsé bonyolított.

  Különleges ház ez számunkra több okból is – inspiráló csodálatos Balatonfelvidéki környezet, remek Megbízó és a lehetőség, hogy az első gondolatoktól a használatbavételi engedélyig részt vehettünk az épület megvalósításában Tervezőként és Kivitelezőként egyaránt.

  A(z) Egy kézben c. cikk itt folytatódik
  2016-12-06
 • Mi számít bele a 300 m2-be?

  melyik értelmezésben mennyi a 300 m2-es lakóépület

  A félreértéseket az okozza, hogy habár minden jogszabály 300 m2 hasznos alapterületű lakóépületről beszél, de sajnos esetenként kicsit máshogy lettek megfogalmazva az egyes törvények és rendeletek, így gyakorlatilag attól függően, hogy mihez akarjuk kiszámítani a hasznos alapterületet, más méretű épület lesz a "300 m2-es lakóépület".

  A(z) Mi számít bele a 300 m2-be? c. cikk itt folytatódik
  2016-11-22
 • Hazai követ a homlokzatra!

  Kő kövön...

  A természetes kőburkolatok időtállóak és esztétikusak, gondosan megtervezve, kivitelezve és karbantartva igazán szép díszítő eleme lehet az épületeknek. Itthon is gyakorta használt burkolat, kívül- belül egyaránt, azonban jellemzően külföldi termékek kerülnek beépítésre, annak ellenére, hogy országunk is bővelkedik kövekben. Cikkünkben a hazai kitermelésű homlokzatburkolati kövek fajtáival, formáival, feldolgozásával foglalkozunk.

  A(z) Hazai követ a homlokzatra! c. cikk itt folytatódik
  2016-08-23


:: weblapkészítés ::

 Copyright © é z s é 2016 Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

é z s é +36 1 275 41 23 1112 Budapest Budaörsi út 165. 3. emelet 3.