ézsé építész iroda


AKTUÁLIS

 

Az építési folyamat szereplői 

és azok felelőssége

 

 

cikkeink az építészfórumon: 

 Balaton-felvidéki hagyományőrzés 

 

Vidéki tornácos házak

modern megfelelője 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cikk kereső
 
 

Referencia kereső
ezse cikk kep

Online-marketing képzés

A tökéletesség is továbbfejleszthető!*

Szerző: Vértesy Mónika
2009-09-30


Ezért vagyunk mi is ott a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának kétféléves képzésen, mely diplomát is ad, a lényeg mégsem ez. Használható tudást szeretnénk szerezni, amit reményeink szerint pont itt, a www.csaladihaztervezes.huoldalon kamatoztatunk majd.Tudomány-e a marketing?

Azt nem állítanám, mivel egyszerűen nem tudom. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy egy olyan eszközrendszer, aminek korszerű használata nélkül a legnagyobb tudorok is bajban vannak.

Igen, az a mi nagy problémánk, hogy majd szétrobbanunk a közlésvágytól. Szeretnénk, hogy mindenki megtudja, amit a tervezésről és kivitelezésről vallunk, hogy mi az aminek köszönhetően másfél évre előre el vagyunk látva munkával. Kivitelezési munkával. Mi pedig azt szeretnénk, hogy már a kezdetektől a részesei lehessünk a történetnek, nem pedig abból állna a tevékenységünk, hogy mások hibáit javítgatjuk ki és választ adunk a sok át nem gondolt kérdésre, amire már a kezdetek kezdetén oda kellett volna figyelni.

Hiába no, érdeklődőek vagyunk, nyitottak minden újra és örülünk, ha a tudásunkat tovább is adhatjuk. Ezért írkálunk a honlapra és jól esne, ha ezt sokan el is olvasnák. Ezért vannak a kalkulátoraink és ezért szervezünk majd konferenciát az építkezés iránt érdeklődőknek.

Mindehhez egy professzionális honlapra van szükségünk és ez még nem minden. Magával a honlappal és az összes internet adta lehetőséggel (chat szobák, hírlevél és e-mail küldés, RSS, közösségi portálok használata, PR-cikkek stb) úgy kell gazdálkodnunk, hogy minimális költségből maximális hasznot hozzunk ki. (És ezzel kibillentettem a hitéből mindenkit, aki eddig azt hitte, hogy azért online marketing, mert a gép előtt ülve távoktatásban tanuljuk meg a marketing csínját-bínját. Merthogy nem, hanem nagyon is személyesen Angyalföldön.

Próba szerencse

alapon mindenki magától is kitapasztalhatná elvileg, hogy mit hogyan és mikor érdemes tenni az önmenedzselés érdekében, de tapasztalatból mondhatom ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Ki küldeni egypár e-mail-t, bannert gyártani, linkeket cserélgetni és nagyon dizájnos honlapot kreálni már tudunk. Most azonban tovább szeretnénk lépni és profiktól tanulni.

Bizakodóak vagyunk

Damjanovich Nebojsa a képzés vezetője, akitől már az első hétvége után kaptunk egy-két hasznos tanácsot a honlap-fejlesztésére vonatkozóan. A címben szereplő (*-gal jelölt) idézet az ő tanácsadó cégének a - szerintünk sokat mondó - mottója.

Akkor mától elárasztjuk a világot spam-ekkel?

Szó sincs róla és még a marketing büdzsét sem hízlaljuk a duplájára, csak átgondoljuk kicsit a dolgokat. Annak egyébként kifejezetten örülök, hogy nem egy multinál vagyok marketing felelős, ahol bár nem tudom, de feltételezem, hogy olykor-olykor a tisztességtelenség határán lavírozva kell százezrekre hatni és szemmel tartani a konkurencia minden lépését. Mi vagyunk annyira kicsik, jók és különlegesek, hogy a stratégiánk megtervezésekor nem a versenytársak jelenlétéből kell kiindulnunk.

1 hónap múlva

megújul és új funkciókkal bővül a honlapunk. Mi már várjuk és dolgozunk a tartalom bővítésén is.


Címkék:

események

Kommentek:

Hozzászólok:

:: weblapkészítés ::

 Copyright © é z s é 2016 Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

é z s é +36 1 275 41 23 1112 Budapest Budaörsi út 165. 3. emelet 3.